El Llefià torna a somriure (2-0)

0
    17

23/02/2016 – Els badalonins es retroben amb la victòria al grup II de la Segona Catalana, imposant-se a la Grama en un partit treballat.

L’alegria viscuda per la UDA Gramenet després d’empatar contra el Carmelo (2-2) i el Premià (1-1) quedaria desdibuixada durant la matinal de diumenge a Badalona. Els blaus, sense Pirri a la banqueta, claudicarien contra un Llefià que afrontava l’encontre en el seu pitjor moment del curs.

La formació dirigida per Jordi Souto venia de perdre quatre dels seus últims cinc compromisos i no era capaç de marcar més d’un gol en 90 minuts des de feia sis jornades (2 a 2 contra el Carmelo).

Malgrat patir una certa falta de confiança, la Unificació treballaria de valent per solucionar la seva crisi de resultats davant la Grama. Els badalonins aprofitarien una pena màxima per avançar-se en el marcador mitjançant Isra Medina (40’), però haurien d’esperar fins a la segona meitat per tal de sentenciar.

Buscant l’empat, la Gramenet donaria entrada a Kevin Carralero i Lee, en un intent per ampliar el seu ventall d’opcions ofensives. La punteria colomenca, però, brillaria per la seva absència, condició que sabria gestionar el Llefià per endur-se els tres punts. En una de les darreres accions ofensives del duel, els de Souto certificarien el triomf gràcies al 2 a 0 convertit per Álex Granero (86’).

Aquest resultat suposa una injecció d’aire fresc dins del vestidor i esborra part dels dubtes generats al voltant de l’equip després dels últims partits. A la lliga, la Unificació (34 punts) conserva la setena plaça, però torna a somriure.

Poc a fer contra el líder (4-1)

L’altre club badaloní del grup II de la Segona Catalana, el CF Lloreda, no podria capitalitzar al camp del primer classificat l’alegria viscuda després de guanyar el derbi (2-1). Els de Carles Cansino posarien el genoll a terra a Can Sant Joan, caient contra el San Juan Atlético Montcada (4-1) i veient-se clarament penalitzats per dos gols encaixats durant els primers 25 minuts de l’encontre.

Casillas (3’ i 25’), en dues ocasions, obriria forat en el marcador (2-0) i Cristian Guerrero s’encarregaria de deixar l’encontre mig sentenciat a la represa (47’).

El 3 a 1 transformat per Ivan De la Fe (49’), jugador que acabaria expulsat a deu minuts pel final, no serviria per sumar, ja que el San Juan podria tornar a marcar (4-1). Onzè amb 23 punts, el Lloreda necessitarà seguir batallant per allunyar-se del descens.

Remuntada i golejada de mèrit

Baixant fins a la Quarta Catalana, al grup VI el Pere Gol (46) i el Badalona Sud ‘B’ no podrien finalitzar el seu particular derbi, ja que el partit se suspendria abans d’arribar a la conclusió dels 90 minuts reglamentaris.

Tot i no sumar, els verds són líders amb onze punts més que l’Águila (35), cinquè classificat després de golejar contundentment el tercer, l’Atlètic Masnou (40). La UE Bufalà (15), per la seva part, seria capaç de remuntar dos marcadors adversos contra el filial del Tiana (4-6), sumant d’aquesta manera el quart triomf de la temporada.

Al grup XVI, el Sistrells (19) viuria una jornada de descans, mentre que el Badalona Sud (10) no podria passar de l’empat a casa contra el Clot Athlètic (1-1).