Magnífics resultats del CTT Badalona a l’Estatal

0
    28

23/02/2016 – El club badaloní va aconseguir classificar-hi fins a set jugadors, cinc en masculí i dos en femení. El resultat més destacar va ser el tercer lloc de Pau Lloret, que va realitzar un gran campionat.

De divendres a diumenge es va celebrar a la localitat castellana de Valladolid el Torneig Estatal, reunint els 48 millors jugadors de cada categoria de tot l'estat espanyol. El Club Tennis Taula Badalona va aconseguir classificar-hi fins a set jugadors, cinc en masculí i dos en femení. El resultat més destacat va ser, sense dubte, el tercer lloc de Pau Lloret, que va realitzar un gran campionat, tot i ser encara aleví de primer any i partir com a 32è cap de sèrie. L'altre gran resultat el va aconseguir Arnau Lloret (43è preclassificat), aconseguint entrar entre els vuit millors contra tot pronòstic, fet que li dóna plaça per al Top 8 Estatal.

També en alevins, Sergi Bocanegra va assolir arribar fins a vuitens de final, on es va creuar amb el seu company Pau Lloret, després d'un dolent inici de competició al que va aconseguir sobreposar-se.

En benjamí femení, Marina Bueno i Mariona Bachs van debutar a la prova amb bones sensacions, especialment Bueno que va passar com a segona de grup i va caure a vuitens de final davant la futura campiona.

En juvenils, Adrià Fernàndez va estar a punt de superar el grup, però en va quedar fora per un ajustat 2 a 3 en un grup força complicat, i més tenint en compte que el primer de tres anys de la categoria.

En sèniors, Marc Serra no va poder passar d'un difícil grup per un triple empat en segona, tercera i quarta posició, tot i aconseguir vèncer a un dels semifinals.