El Lloreda, a un punt de l’ascens

0
    44
    L'onze del Lloreda

A manca de dos partits per a la finalització de la lliga, al Lloreda li resta un punt per assolir l’ascens a Segona Catalana, després de guanyar al Cerro per 2 a 0. Esquinas, al minut 14, i Rubén Fenández, a la segona meitat, van donar els tres punts als badalonins. L’equip de Carlos Cuevas visitarà, aquest dissabte, el camp del segon classificat, la Guineueta B. Un empat en qualsevol dels dos partits restants seria suficiente per ascendir de categoria. Qui també acabarà la lliga de forma positiva és el Bufalà, després de guanyar per 5 a 2 al Montsant. Els d’Antonio Parra van haver de remuntar un 1 a 2 advers, amb el qual els visitants s’avançaven al minut 27. Young Talent i el Pere Gol cetifiquen el seu descens amb el mateix resultat,2-6 i 6-2, contra Bon Pastor i Dep Paraguay respectivament.

La mala notícia arriba de la Primera Catalana. La Unificació Llefià va perdre per la mínima al camp del Turó de la Peira (1-0). El gol local al minut 17 va ser definitiu per al seu desenllaç. Els de Jordi Souto han de sumar la victòria en els dos partits restants, contra Tàrrega i Alguaire, i esperar la resta de resultats. Els descensos de Cerdanyola i Manresa de 2a RFEF a 3a encara complica més la situació.

El Seagull va perdre al camp del ja campió, Cornellà, per 1 a 0. Les gavines van tenir un penal favorable al minut 2 que no van aprofitar. El gol de la victòria local va arribar a la primera part, després d’una centrada des de la banda. Les de Pol Fernández finalitzaran la lliga diumenge, rebent a l’Estadi la visita del Collerense.