El Lloreda agreuja la crisi del Llefià (2-1)

0
    27
    IMG_5291.JPG

16/02/2016 – Els de Jordi Souto sumen la quarta derrota en els últims cinc partits al camp de l’etern rival i cau fins a la setena plaça.

Un dels històrics del grup II de la Segona Catalana viu un dels seus moments més complicats dels últims anys. La flama de regularitat exhibida per la Unificació Llefià durant els primers mesos de competició sembla haver-se apagat en el moment més crucial: quan es comencen a definir els objectius finals.

En l’última jornada de lliga, Badalona viuria un derbi de Segona Catalana marcat pel delicat moment esportiu viscut pels dos conjunts de la ciutat. El Lloreda rebia la Unificació després d’encadenar quatre derrotes seguides i amb les posicions de descens acostant-se perillosament als vermells.

Des del xiulet inicial, el frec a frec seria total, ja que en només cinc minuts es veurien dos gols; un per a cada formació. Començaria el Llefià ferint el rival mitjançant Toni Casulleras (2’), però els locals reaccionarien just després, gràcies a una diana anotada per Loren (5’).

El marcador ja no es mouria més fins al descans (1-1) i durant tot el segon temps el guió d’igualtat es mantindria. Ambdues formacions gaudirien d’ocasions per decantar la balança, però al final seria el Lloreda qui acabaria enduent-se el premi.

Campoy, que havia entrat al terreny de joc per ocupar el lloc d’Anselmo, decidiria el derbi anotant la seva primera diana de la temporada (55'). Aquest resultat deixa el Llefià en una situació poc agradable. La tercera derrota seguida de la Unificació fa caure els de Souto fins al setè lloc (31), mentre que el Lloreda respira en una discreta onzena plaça (23).

Menys partits finalitzats

A la Quarta Catalana, alguns dels encontres amb protagonistes badalonins no arribarien al minut 90 reglamentari. El segon classificat del grup VI, el Pere Gol, veuria com el seu duel al camp del Cabrils ‘B’ quedava suspès restant 10 minuts i amb els verds guanyant per un marcador favorable (1-2).

El UE Bufalà-UD Montsant tampoc arribaria al final i només el Vilassar de Mar ‘B’-UD Águila acabaria de forma ‘normal (2-0). Al grup XVI, el Badalona Sud afrontaria jornada de descans, mentre que el Sistrells es quedaria a les portes de puntuar davant la Montanyesa ‘B’ (2-1).