Paul: “Hem de treballar per intentar obrir millor els quarts”

  0
  32
  CJB-VBC (42).jpg

  16/02/2016 – L’aler del FIATC Joventut oferiria un recital de highlights en la visita del València Basket al Palau Olímpic (66-73)

   

  Seria el jugador més ben valorat de la Penya (16), tot i que el seu bon paper no seria suficient per frenar el líder de l’ACB. Brandon Paul tornaria a delectar els aficionats verd-i-negres amb accions pròpies de la NBA, tancant el matx contra el València amb 14 punts i un 16 de valoració.

   

  Un alley-oop i una esmaixada espectaculars i un triple des de la cantonada anotat pel jugador d’Illinois després de marejar el rival, serien tres de les jugades més destacades del partit.

   

  “El final del partit va ser frustrant. Em vaig sentir molt satisfet de tot l’esforç que l’equip va fer, especialment dels homes grans. Ens faltaven dues referències a la pintura i crec que Suton i Llovet van donar la cara”, declarava Paul, encara avui amb dolor després del desgast sofert contra el València.

   

  Malgrat ser conscients d’haver comès algunes errades puntuals, l’aler es mostrava satisfet amb l’actitud exhibida per tots els jugadors verd-i-negres.

   

  “Sempre hi ha moltes coses que es poder fer en un partit o que s’haurien de fer. Si ens ho mirem en termes generals, penso que tothom va jugar dur. Tots vam defensar amb energia i agressivitat. El València és el líder i s’ha d’estar orgullós de la feina feta”, apuntava durant la sessió d’entrenament d’aquest matí.

   

  Segons Paul, un dels objectius a curt termini que s’ha de marcar la Penya és fer un pas endavant durant les segones parts dels partits.

   

  “Segurament hem de treballar per intentar obrir millor els quarts. Especialment després del descans. Es va fer una bona feina durant els dos parcials inicials, però s’ha d’intentar mantenir el mateix nivell sempre. No som un equip que es pugui permetre abaixar el llistó”, reconeixia el jugador nord-americà a aquest diari.

   

  L’aler valora positivament la línia d’aprenentatge que li està tocant viure en la seva primera experiència a Espanya. “Personalment, m’agradaria tenir més victòries, però sé que hem de passar per un procés llarg. Som joves i ens ha tocat conviure amb moltes lesions. Hem de continuar aprenent”, valorava.

   

  Les seves bones actuacions han cridat l’atenció de grans clubs europeus i de la Lliga Endesa. Fa uns dies, inclús es parlava del possible interès de l’Unicaja per fitxar Brandon Paul de cara a la pròxima temporada.

   

  “Aquest era un dels meus objectius. Simplement fer sonar el meu nom i construir la meva marca fora dels Estats Units”, assegurava l’exterior de la Penya al voltant d’aquests rumors. “Però l’objectiu més gran és un altre. Vull ajudar a l’equip a tenir èxit”, deia tot seguit.