El Lloreda atura la ratxa del líder (2-2)

0
    28

03/03/2015 – La plantilla de Rubén Castillo aconsegueix un empat de mèrit al camp del totpoderós Mataró, principal aspirant a l’ascens.

Només un dels dos equips badalonins del grup II de Segona Catalana va poder sumar un resultat positiu al llarg del cap de setmana. Contra tot pronòstic, el Lloreda va arrencar un empat del Municipal de Mataró, feu on només quatre equips hi han pogut puntuar.

Els maresmencs acumulaven una ratxa de cinc triomfs consecutius i es van veure frenats pel conjunt badaloní. En la primera acció d’estratègia perillosa, el Mataró s’avançaria gràcies a un cop de cap de Marc Aranyó (3’).

L’equip de Polo perdonaria el segon en diverses arribades i, finalment, seria el Lloreda qui empataria el matx per mitjà de Bernat Mesa (23’). Els visitants li posaven emoció al partit aprofitant una jugada embolicada a l’interior de l’àrea groc-i- negra.

Ja a la segona meitat, una nova acció d’estratègia servida per Aitor li posaria el gol en safata a Isma Aguilar (48’). Després de marcar el 2 a 1, el Mataró hauria pogut sentenciar, però la manca de punteria local i un penal infantil comès per Willy permetria al Lloreda aconseguir un empat, sent Bernat Mesa l’autor del 2 a 2 (86’).

Amb aquest resultat el Lloreda es posa setè amb 32 punts, set menys que el Llefià (39), quart. La Unificació perd la seva plaça de play-off després de caure contra tot pronòstic al camp del Catalònia (2-1).

En una moguda primera meitat, Albert Pasquina (13’) i Rubén (36’) marcarien pel Catalònia i el Llefià, mentre que Alexis Vives seria l’autor de gol del triomf local, ja durant el segon temps (70’). Després de caure al Municipal de la Barceloneta, el conjunt de Jordi Souto es queda a tres punts del play-off, marcat per la Guineueta (42).

Es complica el somni

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà es complica moltíssim les seves aspiracions d’ascens de categoria, després de la desfeta sumada a cada contra l’Arenys de Mar (2-4).

El partit es va posar molt difícil durant els primers compassos del segon temps (0-2), tot i que el Bufalà va poder reaccionar amb dues dianes d’Andrades (55’ i 61’).

Amb el duel empatat, l’Arenys va sentenciar en temps afegit per mitjà de Carles Barris (90’) i Álvaro Lozano (90’), assestant un cop duríssim.

Aquest resultat suposa la segona derrota consecutiva pels badalonins, els quals cauen fins al setè lloc de la classificació. El Bufalà té 38 punts i torna a estar a vuit del play-off d’ascens.

Retallen punts

En darrer lloc, al grup VI de Quarta Catalana, el descans de la Fundació Grama va permetre que el Pere Gol i l’Àguila escurcessin la distància que els separa de líder del campionat.

Els primers es van desfer de la UE Alella (2-0) amb gols de Cristian Mensalvas (4’) i Ivan Garcia (80’) i es mantenen segons amb 41 punts, cinc menys que la Fundació (un partit pendent).

L’Àguila, per la seva part, va aconseguir una maneta a Sant Roc en el derbi contra el Badalona Sud (1-5), gràcies als gols de Brian Luque (30’), Gerard Niubó (60’ i 86’), Jose Luis (66’) i Gerard Muñoz (89’). El conjunt de Jorge Rincón és quart amb 36 punts.