La Colla Micaco aixeca el primer castell de l’any a la Festa de l’Espàrrec

  0
  28
  castellers esparrec.jpg

  04/03/2015 – La propera cita a plaça de la colla serà el 15 de març, quan celebraran la seva Diada d'Inici de Temporada a les 12 del migdia a la coneguda com a plaça del Pou del Greix.

  Els Castellers de Badalona ja han aixecat el seu rimer castell de l'any, un cop més, a la tradicional Festa de l'Espàrrec, que el passat diumenge va arribar a la XXIV edició, al Parc de les Muntanyetes.

   

  En un format reduït de dues rondes a causa de l'hora de l'actuació, els de la camisa micaco van iniciar la diada amb un 3de6. El bon treball durant l'execució va fer que la construcció no presentés cap problema a la colla. A segona ronda, els badalonins van triar portar a plaça un 2de6 que, tot i que tenir bones mides, van haver de desmuntar després d'algunes dificultats.

   

  La propera cita a plaça de la colla serà el 15 de març, quan celebraran la seva Diada d'Inici de Temporada a les 12 del migdia a la coneguda com a plaça del Pou del Greix (carrer del Mar cantonada amb La Rambla), on estaran acompanyats de la Jove de Barcelona i els Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

   

  Divendres de celebració pels micacos

   

  El proper divendres farà 18 anys de la primera reunió per formar una colla castellera a la ciutat. Va ser el 6 de març de 1997 al Centre Cívic de Dalt la Vila i d'allà en van sorgir els Castellers de Badalona. Per celebrar l'efemèride, els de la camisa micaco han decidit traslladar l'assaig de divendres al Centre Cívic de Dalt la Vila a les 20h. Una hora abans, a les 19h, es farà una audició dels músics de la colla, acompanyats d'un grup de flabiolaires.