El Lloreda competeix contra el líder (3-1)

0
    43

01/02/2016 – Després de recuperar-se d’un gol encaixat en la primera acció del partit, els badalonins acabarien cedint durant la segona meitat.

El Lloreda no podria donar la sorpresa en un dels camps més complicats del grup II de la Segona Catalana. Tot i empatar contra els badalonins en el duel de la primera volta (2-2), el Premià venia acumulant una trajectòria impecable jugant com a local.

La plantilla de Jordi Costa arribava a l’encontre davant el Lloreda sense conèixer la derrota al Municipal de Premià i els blaus no necessitarien gaire temps per exhibir les armes que els han dut a ser un dels dos líders del campionat.

En la primera jugada de partit, Valderas perforaria la porteria vermella (1’), inaugurant una fase del joc que estaria totalment controlada per la formació local. El Premià dotaria la circulació de pilota d’un alt ritme i s’acostaria amb perill als dominis defensius d’un Lloreda que podria mantenir-se dins del matx.

Just abans del descans, el conjunt badaloní reaccionaria mitjançant l’estratègia. Ivan De la fe seria l’encarregat de donar esperança a la formació visitant (41’), tot i que a la represa el Premià tornaria a colpejar de forma letal.

Valderas anotaria el 2 a 1 només sortir dels vestidors (50’) i Fede Melgosa acabaria de sentenciar el Lloreda mancant 20 minuts (69’). Onzens amb 20 punts, els vermells continuen patint per avançar cap a la salvació.

Perden el nord (1-2)

Caient per tercera vegada en els últims quatre partits, la Unificació Llefià faria el passat cap de setmana un pas enrere que pot ser definitiu en les aspiracions dels badalonins de disputar el play-off. Els pupils de Jordi Souto encaixarien una sorprenent derrota contra el filial del Martinenc, tercer per la cua.

La Unificació tornaria a patir per cercar el camí del gol, veient com Aleix Seguer (42’) i Roger Tarrés (75’) li complicaven l’existència quan només restaven 15 minuts pel xiulet final. Malgrat intentar-ho per totes les vies possibles, el Llefià només podria reaccionar en temps afegit, sent Ramón Fernández l’autor d’un insuficient 1 a 2 (89’). El Llefià (31) continua perdent força i ja és a onze punts dels dos líders.

Torna la normalitat (11-2)

Baixant fins a la Quarta Catalana, el co-líder del grup VI, el Pere Gol (43), recuperaria el seu to ofensiu habitual després de l’empat contra l’Atlètic Masnou. Els verds s’exhibirien a casa davant el filial del Premià de Dalt (11-2), mantenint-se segons i empatats a punts amb el Montsant (43).

La UD Águila (32), per la seva part, agafa una dinàmica positiva derrotant el Gòtic (4-1) i continua en quart lloc, mentre que la UE Bufalà (12) no podria superar amb èxit la seva visita al camp del Cabrera ‘B’ (3-1).

Per últim, al grup XVI, el Sistrells (19) recuperaria part del rumb perdut puntuant contra el San Jorge (2-2). Per contra, el Badalona Sud (9) es quedaria a les portes d’aturar el quart classificat, el filial de la Montanyesa (3-4).