El Sant Pep imposa el seu desig (68-63)

  0
  Captura de pantalla 2016-02-01 a la(s) 12.01.29.png

  01/02/2016 – Els parroquials guanyen el derbi júnior contra un FIATC Joventut que acusaria la seva manca de tensió inicial.

   

  A la pista del Sant Josep, la Penya experimentaria un dolorós pas enrere en la seva cerca de la màxima competitivitat. El conjunt de Dani Miret no sabria llegir el partit, es veuria obligat a anar a remolc des de l’inici i tampoc gaudiria de l’encert necessari per a contrarestar l’empenta parroquial amb talent individual.

   

  La sortida del FIATC Joventut seria realment fluixa, encaixant un parcial de 14 a 4 que faria saltar les alarmes. La concentració i l’activitat física exhibida pel Sant Josep no deixaria respirar els verd-i-negres (18-12), els quals estarien massa tous en la defensa de l’u contra u. 

   

  Tot i el mal inici, la Penya seria capaç de recuperar-se durant el segon quart, arribant al descans a només tres punts de distància (36-33). A la represa, però, els pupils de Lluís Pintor tornarien a la càrrega (58-50), castigant el desencert verd-i-negre amb un joc molt intens i incòmode (68-63).

   

  El FIATC Joventut patiria molt en la direcció, acusant clarament l’absència de Pedro Nunes. Tot i els bons números de Quim Salvans (21 punts), el bloc de Miret no mereixeria guanyar.

   

  Ara toca fer autocrítica i corregir errors per tal de recuperar la bona dinàmica contra l’Olost (dissabte a les 20:45h a l’Olímpic). A la lliga, la Penya ocupa la tercera plaça amb un balanç de 2/2.