El Lloreda disputarà la competició alternativa de la FCF

  0

  La Federació Catalana de Futbol ha pres la decisió de posar punt final a la represa de la competició a Segona Catalana, categoria en què juga el primer equip del CF Lloreda. El Comitè de Competició de l’òrgan federatiu ha sentenciat d’aquesta manera la temporada 2020 – 2021 amb l’argument “d’impossibilitat de trobar dates per acabar el curs abans del mes de juny”, ja que s’acumularien diverses jornades intersetmanals i el curs finalitzaria més enllà del 15 de juliol, condició que els clubs ni els jugadors participants acceptaven per incompetència amb els seus treballs i/o estudis.

  Els clubs van decidir si volien competir o no i més d’un 50% de conjunts van rebutjar aquesta proposta per part de la FCF i poc més d’un 44% volien jugar amb aquestes condicions.

  D’aquesta manera, el conjunt de Benja Portillo no disputarà la temporada i la Federació ha presentat una competició alternativa, sense ascensos ni descensos, ni tampoc cap cost per poder participar, més enllà dels arbitratges dels enfrontaments.

  Els conjunts han alçat la veu i més de 35 clubs accepten aquesta competició però sense el hàndicap de no tenir efectes classificatoris i que es produeixin ascensos a Primera Catalana però no descensos a Tercera.

  El Lloreda és un dels equips que ha acceptat participar en aquesta nova competició que començaria a partir d’aquest cap de setmana. “No entenem perquè volen que juguem diumenges i dimecres en una categoria amateur. Per què nosaltres no i els altres sí?“, es pregunta indignat el club.

  “Fa un any que no juguem i econòmicament fa mal ja que ho tenim tot fet i pagat. Les despeses d’aquesta temporada ja s’ha pagat, a excepció dels arbitratges“, afegeixen.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí