El Lloreda es desfà al camp de la U.D.Catalana

0
    34

El Lloreda no reacciona i suma una nova derrota

El Lloreda pateix una altra derrota a domicili, aquest cop al camp de la U.D.Catalana per 2-0.

Els badalonins no van saber imposar ni el seu ritme ni el seu joc i es van veure clarament superats pels locals. Tots dos conjunts van saltar al terreny de joc confiats de les seves possibilitats per endur-se els 3 punts cap al sac, i aquesta tensió i nerviosisme va provocar que la primera part no es veies gaire bon futbol, sino dos equips que ho intentaven i no ho aconseguien.

El millor que podia passar pels 2 equips era que el senyor Álex Jiménez xiulés la fi dels primers 45 minuts, per aixi els entrenadors poder donar instruccions per canviar el ritme del partit i fer-lo seu.

I el tècnic local va guanyar la partida al visitant; Va pujar la intensitat i va canviar el dibuix tàctic per sorprendre als visitants i van rebre la seva recompensa en forma de dos gols que els atorgàven una important victòria.

Aquesta derrota enfonsa una mica més als badalonins a la classificació i han d'apretar aquest últim tram per millorar, almenys, la imatge.