900 estudiants de 5è de primària participen en les proves de Badatletisme

  0
  Badatletisme.jpg

  30/04/2014 – Les activitats, incloses dins el projecte Badasport, tenen com a objectiu introduir els alumnes a les diferents modalitats de l’atletisme

  900 estudiants de 5è de primària de Badalona participen aquesta setmana en les proves de Badatletisme. Les Pistes Municipals d’Atletisme Paco Águila acullen fins avui dimecres aquestes pràctiques destinades als escolars per tal que coneguin les diferents modalitats d’aquesta disciplina esportiva.

   

  Badatletisme és una de les activitats incloses dins l’edició 2014 de Badasport, una iniciativa organitzada pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics, que promou la pràctica esportiva entre els escolars a partir d’esports com el korfbal i l’atletisme, així com proves d’orientació en un indret de la ciutat i diverses activitats a la platja. En aquesta edició de Badasport hi participen 3.400 alumnes de primària.

   

  A més de gaudir de l’activitat física, el Badasport té altres objectius com valorar l’esforç de la superació de les activitats tenint en compte el risc i la dificultat, o desenvolupar l’autonomia personal i la confiança en un mateix.

   

  Destacar que durant el mes passat de febrer, 800 alumnes de 21 escoles van participar en competicions de korfbal a les pistes del Centre Comercial Màgic Badalona. I el dia 14 de març, al turó d’en Caritg, 900 alumnes de 4t de primària van formar part de les proves d’orientació incloses dins el Badaorientació. Després del Badatletisme que té lloc aquests dies, l’actual edició del Badasport acabarà els dies 11, 12 i 13 de juny, amb 800 escolars de 2n de primària implicats en les activitats de Badaplatja, que se celebrarà a la platja dels Pescadors.