El Lloreda frega la permanència i l’Àguila es complica el play-off

0
    31

11/05/2015 – El conjunt de Rubén Castillo guanya per la mínima al Sant Pol (1-0) i se situa a set punts de distància del catorzè quan resten només tres partits pel final de la lliga.

Amb els resultats de l’última jornada, matemàticament ja és impossible que el Lloreda tanqui la temporada en posicions de descens. Els vermells, vuitens classificats del grup II de Segona Catalana, van sumar un triomf vital contra el Sant Pol que els assegura la permanència virtual (1-0).

Un gol en pròpia porteria de Pol Llovet va donar-li la victòria a l’equip de Rubén Castillo. Els badalonins van poder aguantar el resultat, tot i jugar quasi tot el segon temps amb un home menys per l’expulsió de Frank Martínez (52’). Vilches, a cinc minuts pel final, també veuria la vermella directa.

Encara resten tres jornades i el catorzè classificat del grup II – ara el Singuerlín (36) – també podria baixar de categoria. El Lloreda (43) compta amb set punts d’avantatge vers els colomencs, quan només resten tres partits per disputar-se. La permanència, doncs, està al sac.

Per altra banda, també al grup II de Segona Catalana, la Unificació Llefià va poder puntuar al camp de l’actual segon classificat: el Ripollet (2-2). El bloc dirigit per Jordi Souto podria recuperar-se d’una primera part totalment dominada pels vallesans, forçant al Ripollet a tirar d’èpica per empatar.

Durant el primer temps, però, els de Juan Carlos Torres gaudirien d’una autèntica allau d’ocasions que Uri Llaveria s’encarregaria de refusar. El porter del Llefià salvaria de forma providencial les arribades de Chema, Borja i Héctor, però no podria fer res per desviar el darrer xut dels locals abans del descans.

Chema Aznar apareixeria per inaugurar el marcador just al límit del temps reglamentari, fent justícia al joc vist durant els primers 45 minuts (44’). Tot i anotar el 1 a 0, a la represa els ploms del Ripollet semblarien agafar-se. La Unificació Llefià començaria a controlar totalment el partit, aconseguint empatar per mitjà de Rodri en una clara errada defensiva dels vallesans (56’).

A continuació, els problemes del Ripollet es farien encara més grans, després que Granero engaltés un potent xut des de la frontal que Mampel no aconseguia rebutjar (77’).

El Llefià va capgirar el partit tirant d’efectivitat, però finalment va veure com l’entrada de Gascón permetia als locals establir el definitiu 2 a 2 (88’). Els badalonins es mantenen sisens amb 50 punts, a nou del segon quan només resten tres partits de lliga regular per disputar-se.

Es manté el malefici

Al grup IV de Tercera Catalana, el CF Bufalà mantindrà un any més el seu particular malefici contra l’Argentona. El conjunt badaloní va perdre per quarta ocasió consecutiva davant dels maresmencs, encaixant una golejada realment dolorosa (1-6).

L’equip de Sergio López va claudicar tot i inaugurar el marcador per mitjà de Tomás Domínguez (15’). El davanter del Bufalà donaria esperances als locals, però la societat formada per Fèlix Donoso i Albert Coca es va encarregar de trencar-les.

El migcampista i el davanter van marcar els sis gols de l’Argentona, capgirant el resultat (1-2) abans del descans (22’ i 36’) i destrossant la defensa del Bufalà durant la segona meitat (57’, 60’, 75’ i 77’). Donoso acabaria fent quatre gols, el doble que Coca.

Després d’aquesta dolorosa desfeta, el Bufalà continua en caiguda lliure. Els vermells són onzens amb 45 punts i es veuen superats per l’Argentona. La segona volta està sent un autèntic malson.

Adéu al play-off?

La principal mala notícia del cap de setmana pel futbol badaloní va ser l’ensopegada de la UD Àguila al camp de l’Arrabal B (3-1). L’equip de Jorge Rincón va perdre la segona plaça de la lliga contra el seu rival directe i es queda quasi sense opcions de disputar el play-off d’ascens.

Un penal transformat per Carlos Chavero va suposar el 1 a 0 per l’Arrabal (20’), el qual veuria com l’Àguila reaccionava superada la mitja hora de partit. Alexis Ramírez establiria l’empat (36’) i el duel es mantindria igualat fins als últims cinc minuts. Entre Chavero (85’) i Sergi Vitalla (89’) trencarien totes les il·lusions badalonines.

Perdent a Santa Coloma, l’Àguila perd la segona plaça i cau fins al tercer lloc. El conjunt badaloní suma 52 punts i ha de guanyar la setmana vinent i esperar una derrota de l’Arrabal (54) per tancar la lliga com a segon classificat.

Per últim, el Pere Gol va vèncer al Badalona Sud en el derbi badaloní de la jornada (5-3). Els verds segueixen quarts amb 51 punts i els de Sant Roc continuen cuers (11). El Roma Sports, novè amb 29 punts, va sortir derrotat de Cabrils.