El Lloreda i l’Unificación Llefià guanyen a Segona Catalana

0
    35

18/12/2012 – Gran jornada pels interessos dels dos equips badalonins que disputen la Segona Catalana. Tant el Lloreda com l'Unificación Llefià van aconseguir vèncer els seus respectius compromisos

El Lloreda i l'Unificación Llefià van confirmar durant el cap de setmana que són equips del vagó capdavanter del grup dos de Segona i que volen aspirar a tot. El Lloreda va guanyar per la mínima a un Premià de Dalt competitiu i incòmode, que va saber-se defensar amb encert però no va poder tombar en cap moment la gran rereguarda badalonina. L'equip que entrena Víctor Álvarez va superar als de Premià gràcies al solitari gol de José Alberto Pérez al quart d'hora de partit. Amb aquests tres punts el Lloreda puja fins a la sisena posició del grup, acumulant 23 punts després de 14 jornades. L'equip intentarà tancar l'any 2012 amb un nou triomf. El Lloreda visita el dissabte a la tarda a l'Equipo Ja, tretzè de la classificació set punts per sota dels badalonins.

L'Unificación Llefià, per la seva part, va passar per sobre del cuer del grup, la Penya Anguera. El partit no va tenir color i va acabar amb una àmplia victòria del conjunt badaloní per 5-1. Els gols de l'equip que entrena Jordi Souto els van fer: Valverde, Ramos (2), Abad i Machado. El rival va igualar el primer gol dels de Llefià en el minut 59, però en els últims vint minuts l'Unificación va arreglar el partit i va acabar superant a la Penya Anguera amb contundència. L'equip comparteix liderat amb el Turó de la Peira amb 31 punts, tot i que amb un partit menys. Dissabte l'Unificación visita a la Molletense en un partit complicat, contra qui ocupa ara la cinquena plaça del grup.

ALINEACIONS

CF Lloreda: Valenzuela, Castro (Robledo), Lombardo (Daniel), Montilla, Vilches, López (Reinoso), Capilla, Pérez, Campoy (Barbancho), Picas (Sequera)

Unificación Llefià: Guerrero, Oliver, Rodríguez, Abad (Rodríguez), García, Azañón (Samed), Parra (Domínguez), Valverde (Machado), Flores, Marco (Ramos), Monterde