Ehambe recolza l’Olímpiada solidària de l’estudi

  0
  Joventut2.jpg

  18/12/2012

  L'aler verd-i-negre amb origens al Congo ha assistit a l'acte de cloenda d'aquest projecte solidari

  L’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE) ha realitzat avui la roda de premsa de cloenda de la 10ª edició de l’Olimpíada Solidària d’Estudi (OSE) al Palau Olímpic de Badalona, seu del Club Joventut de Badalona.

   

  L’acte, obert als mitjans de comunicació i els responsables de les sales solidàries, ha comptat amb la participació del jugador del FIATC Joventut Moses Ehambe. Ehambe, que és nascut als Estats Units però té els seus orígens a la República Democràtica del Congo –“Em sento congoleny, -ha dit-, molt compromès amb el meu país”, país on es destinen els fons recaptats a l’OSE, ha posat de relleu el vincle entre l’esport i l’educació, en tant que formador de valors, tot agraint que activitats com l’OSE donen esperança a un país que pateix una greu situació de conflicte.

   

  La roda de premsa ha comptat també amb les intervencions del Joan Soler Martí, vicepresident de l’ANUE, l’Àngels Mataró, directora de l’ANUE, que ha parlat de l’evolució de l’OSE a Catalunya en les seves diverses edicions, i la Carla Rebes, coordinadora de l’activitat enguany, qui ha donat les xifres provisionals de l’OSE en aquest 2012. En total, 20.600 hores a Catalunya, gràcies al compromís, amb el seu estudi, de 3.600 participants i la tasca de 50 sales solidàries, dels qui també hem pogut escoltar la seva valoració sobre l’OSE enguany. A nivell estatal s'han aconseguit més de 270.000 hores, i internacionalment 577.000 hores sumades gràcies a l’esforç de més de 71.000 participants.

   

  Des de l’ANUE volem agraïr la tasca de les sales solidàries, els participants compromesos amb les seves hores d’estudi, i molt especialment al Club Joventut Badalona pel seu suport a la Olimpíada Solidària d’Estudi. Tots vosaltres us mereixeu un 10!