El Lloreda perd tres mesos després (2-0)

0
    26

16/12/2014 – L’equip de Rubén Castillo naufraga al camp del Sant Pol i talla una ratxa de resultats que l’havia mantingut invicte durant onze jornades.

Després de tres mesos sense caure, el Lloreda va tornar a experimentar una derrota al grup II de Segona Catalana. Tot i perdre davant del Sant Pol, els badalonins no surten del tot perjudicats amb aquest resultat, ja que conserven la segona plaça del campionat. Al Municipal Sot de Bagueny, el Sant Pol va solucionar les seves urgències en el tram final del partit, deixant sense capacitat de reacció al Lloreda.

L’equip de Castillo va encaixar el 1 a 0 al 72’, amb un gol marcat per Seki. El càstig pels vermells va ser excessiu, amb el penal anotat per Sergi Jiménez (77’) que va suposar el 2 a 0. El col·legiat va mostrar fins a 12 targetes grogues, sis a cada bàndol. El Lloreda, que no perdia des del 14 de setembre contra el Premià (1-2), segueix segon a la lliga amb 26 punts, a un d’un Mataró (27) que té un partit menys.

La Unificació Llefià, per la seva part, no va jugar el seu partit contra el Ripollet, ja que aquest ha quedat ajornat fins al pròxim 15 de gener, a causa de les obres que s’estan duent a terme al Municipal de Llefià.

Fi de la bona línia

Al grup IV de Tercera Catalana, el Bufalà va veure com els dos mesos d’imbatibilitat es trencaven al camp de l’Argentona (4-3). Els visitants van obrir la llauna amb gol de Dadiv Leira (6’) i abans del descans els maresmencs van capgirar el marcador (2-1).

Merino (55’) tornaria a empatar pel Bufalà i, després del 3 a 2 d’Adán (64’), Rubén establia de nou la igualada al 81’. Tot i jugar amb deu homes durant més de 30 minuts, l’Argentona va segellar el triomf al 87’, amb una diana de Marc Olomo. Després d’aquesta desfeta, el Bufalà és setè amb 25 punts, a cinc del play-off d’ascens i a sis del líder, la UD Mataronesa (31).

Una única bona notícia

Al grup VI de Quarta Catalana, l’únic equip de Badalona que va aconseguir guanyar va ser el Pere Gol, imposant-se a domicili al Vilassar de Mar B (1-3). Només començar el segon temps, Dani Velasco (47’) va avançar als badalonins, els quals van sentenciar després de l’empat maresmenc amb gols d’Alejandro Aguilera (70’) i Marc Campos (75’). Després d’aquesta jornada, el Pere Gol se situa quart a la lliga amb 22 punts, a tres de la promoció d’ascens.

La UD Àguila, per la seva part, no va poder puntuar al camp del filial del Premià de Dalt (2-1). A la segona part, Puentes va neutralitzar el gol inicial dels locals (56’), però Cazorla no va trigar gaire a aparèixer per donar el triomf als seus (61’). D’aquesta manera, l’Àguila suma la segona derrota de la temporada i cau fins a la cinquena posició del campionat. Els verds-i-blancs sumen 20 punts, cinc per sota de la promoció.

Un altre dels grans protagonistes del cap de setmana al grup VI de Quarta Catalana va ser la Fundació Grama, derrotant amb una pluja de gols al cuer, el Badalona Sud (0-9). Els jugadors de Ramón Carranza no van fer una bona primera part, però tot i així van aconseguir marxar al descans amb dos gols de renda marcats per Sato (30’) i Balcarreras (39’).

Només començar el segon temps, Moha i Kevin deixaven el partit vist per sentència amb el 4 a 0 (49’). Llavors arribaria el doblet de Dani Hernández (51’ i 56’) per augmentar encara més la renda visitant. Balcarreras (86’) i Sato (89’) completaven la golejada abans de la conclusió dels 90 minuts reglamentaris. El Badalona Sud segueix cuer, amb només un punt.