L’Ateneu de Sant Roc, guardonat als 25ns Premis Ateneus

  0
  IMG_0382.JPG

  17/12/2014 – L’Ateneu de Sant Roc ha resultar guanyador del Premi de Votació Popular, atorgat per primera vegada en col·laboració amb el Diari Ara

  Aquest dilluns, la Federació d’Ateneus de Catalunya ha celebrat la 25a edició dels Premis Ateneus que tenen com a objectiu reconèixer l’esforç i la tasca feta per les entitats i associacions culturals catalanes al llarg de l’any. En aquest quart de segle els objectius originaris de donar, d’una banda, visibilitat al moviment associatiu, i de l’altra, reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya continuen vigents.

   

  Més de 280 persones van assistir a l’acte de lliurament que va tenir lloc a la Sala Moragues del Born Centre Cultural. En aquesta edició l’Ateneu de Sant Roc ha resultar guanyador del Premi de Votació Popular, atorgat per primera vegada en col·laboració amb el Diari Ara. D’altra banda l’entitat badalonina s’ha emportat el segon premi en la categoria Foment de la Participació amb el projecte XXXII Fira d’Artesania i Mostra d’entitats i serveis, per la capacitat de mobilitzar diferents entitats entorn d’un mateix projecte.

   

  El premi de Votació popular s’ha entregat per primera vegada aquest any en col·laboració amb el Diari Ara i inclou una subscripció durant un any a la publicació i una col·lecció de llibres sobre narrativa catalana del s.XX o poetes catalans del s.XX.

   

  La Federació d’Ateneus de Catalunya, treballa des de 1983 al servei de les associacions culturals sense ànim de lucre i actualment aglutina 164 entitats de tot Catalunya algunes d’elles amb gairebé 200 anys d’història.