El Lloreda s’agrada a domicili

0
    26

El Lloreda, ja sense pressió, fa un dels millors partits de la temporada i guanya per 0-3.

El Lloreda va sumar una victòria a domicili contra el Ripollat per un clar 0-3.

Feia moltes jornades que els badalonins no feien un partit tan seriós i eficaç, on van demostrar la seva millor imatge i van arrasar als locals. Aquesta victòria va començar a treballar-se al minut al minut 32, quan Jordi Rojas avançava als seus al marcador i donava ventatge als locals a la mitja part.

A la repressa el Lloreda va rematar la feina i va sentenciar el partit amb un gol de Rosas i un de Delgado. Aquests tres punts serveixen molt per a la moral dels jugadors visitants, que ja necessitàven fer un matx aixi.