El Natzaret perd amb el cap al Play Off (74 a 51)

26
    natzaret.JPG

13/05/2014
    Els de Víctor Carrasco, que ja no es jugaven res, es van veure superats pel Salt, que amb el triomf entra al Play Off i acaba 2n de grup

El Natzaret, que des de la setmana passada ja coneix el seu rival en el Play Off d'ascens a la lliga EBA, va caure de forma contundent a la pista del Salt per 74 a 51

Mentre els badalonins no es jugaven res i van viatjar a Girona sense Charles ni Pulido, els gironins es jugaven poder fer el Play Off, i a més el triomf els assegurava la 2a plaça i per tant el factor pista a favor a la 1a eliminatòria.

Amb aquests ingredients, els locals van ser el millor equip sobre la pista durant gairebé tot el partit. Ja des de l'inici, amb l'empenta d'un pavelló ple a vessar, els verds van ser molt superiors. L'encert exterior, amb un extraordinari Xevi Torrent, va obrir un 1r forat (20 a 8), que no va parar de créixer fins al final del període (30 a 11).

Al 2n quart, el Natzaret es va endollar defensicament i es va arribar a posar a 10 (36 a 26), però dues tècniques al final del quart van permetre al Salt tornar a estirar la goma per arribar al descans 47 a 29.

A la tornada dels vestidors, des d'una defensa zonal, els de Víctor Carrasco van deixar al seu rival 5 minuts sense anotar (47 a 36).
    La parella formada entre Arqués i Mañés feia mal prop del cèrcol i el Natzaret sempre seguia viu (54 a 44).

A l'últim quart però, va tornar a quedar clar qui era l'equip que es jugava les garrofes, i de nou des de l'exterior (11 triples), el Salt va prémer la directa per certificar el seu bitllet cap a la postemproada.

Ara el Natzaret encara la fase d'ascens amb factor pista en aquesta 1a eliminatòria que jugarà contra el Jac Sants. El 1r partit dels badalonins serà diumenge a les 12:15 al pavelló de l'espanya Industrial.