El Lloreda salva la categoria guanyant fora de casa

0
    35
    IMG_0447.JPG

04/06/2013 – El Lloreda va respondre superant per 1-3 a l'Argentona, certificant així la permanència. L'Unificación Llefià va vèncer per 4-1 al Premià de Dalt

El Lloreda ha remuntat el vol a temps, en les dues últimes jornades, quan semblava que la correcta trajectòria inicial de l'equip podia acabar en un descens inesperat. En un duel directe per la salvació els badalonins van superar a l'Argentona per 1-3, obligant als del Maresme a jugar el play-off per no baixar. Sequera i Ouaddi van posar al Lloreda 0-2 en els primers vint minuts. Els locals van retallar distàncies abans del descans, però a un quart d'hora del final els badalonins van sentenciar gràcies a un gol en pròpia porteria. El Lloreda ha acabat finalment sisè amb 49 punts.

L'Unificación Llefià va acabar el curs regular amb bones sensacions, vencent per 4-1 a un Premià de Dalt que portava una gran ratxa de victòries. De fet, el rival va avançar-se en el marcador, però l'equip que entrena Jordi Souto va donar-li la volta al marcador amb escreix. Rodríguez, Valverde, Marco i Benítez van fer els gols badalonins. L'Unificación, que ja era segon matemàticament, va conèixer ahir qui serà el seu primer rival en el camí per pujar a Primera Catalana. L'equip s'enfrontarà a l'Olímpic Can Fatjó. L'anada es jugarà aquest cap de setmana i la tornada, d'aquí dues setmanes al Municipal de Llefià.

ALINEACIONS

CF Lloreda: Valenzuela; Reinoso, Castro, Montilla, Rojas, Coll, Sequera, Vilches, Ouaddi, Pérez, Campoy // També van jugar: Capilla, Lombardo, Aguilar, Robledo, Picas

Unificación Llefià: Guerrero; Santana, Oliver, Pérez, Rodríguez, Abad, Mejía, Valverde, Marco, Rodríguez, Benítez // També van jugar: López, Azañón, García, Machado, Ramos