El Santa Coloma haurà de remuntar 9 punts (67 a 76)

0
    31

04/06/2013
    Els colomencs van acusar una mala sortida i sempre van anar a remolc contra el Quart
    Estadística

El Santa Coloma va fer un dels pitjors partits de la temporada en el pitjor dia, i haurà de remuntar 9 punts a la pista del Quart si vol ser a la final de la Copa Catalunya.

Els de Cristian Bañuelos van acusar una mala sortida en la que els gironins ràpidament van agafar avantatges importants (0 a 7 i 2 a 15).

Els colomencs patien per anotar cada cistella mentre que el Quart trobava encert en els triples adequats per mantenir la diferència.

Així, tot i un 7 a 0 local poc abans del descans, els gironins marxaven als vestidors amb un merescut avantatge de 10 punts (27 a 37).

A la represa, el Santa Coloma va sortir més endollat i va ajustar el marcador (34 a 39), però el Quart va tornar a obrir forat amb 2 triples seguits (35 a 51).

Quan els locals mantenien 3 defenses seguides, s'acostaven (46 a 52), però el Quart sempre trobava la manera, habitualment des de l'encert exterior, de mantenir l'avantatge.

Tot i que amb el 53 a 61 Berenguer va ser expulsat per la segona antiesportiva, els nois de Bañuelos mai es van rendir i van seguir lluitant fins el final.

A falta de 45 segons van tornar a ajustar el partit (67 a 71)i l'eliminatòria però l'encert des del tir lliure i un triple sobre la botzina, van establir els 9 finals, que allunyen una mica més el Santa Coloma de la gran final.