El Madrid talla les ales del Seagull (1-3)

0
    24
    DSC_0631 copia.JPG

21/05/2017 – El conjunt de Jordi Ferrón, tou en les accions de pilota aturada, es veu superat per les blanques en l’estrena del play-off.

El favorit ha passat per Badalona demostrant la seva condició. El Seagull veuria amb impotència com el debut al play-off d’ascens a la Liga Iberdrola culminava amb una derrota dolorosa i difícil d’assumir. El Madrid CFF, bloc que venia de golejar el Plaza de Argel en la jornada inaugural (4-0), tornaria a sumar tres punts a l’Estadi Municipal.

Les jugadores de Jesús Núñez amenaçarien la porteria local des del primer minut, obrint el partit amb una acció individual de Mella que es resolia amb la davantera rematant per damunt de travesser (1’).

Aprofitant l’amplada de terreny de joc, el conjunt madrileny començaria a monopolitzar la possessió, fent córrer molts quilòmetres a un Seagull que acusaria el desgast acumulat. Malgrat dominar a nivell territorial, el primer gol del matx arribaria en una acció d’estratègia: una meravella de Mella en un córner enviat directament a l’escaire de la porteria local (16’).

El 0 a 1 cauria com una descàrrega elèctrica a les files del Seagull i al bloc de Ferrón li costaria reaccionar. Després de veure com li anul·laven l’empat a Albita (22’) per fora de joc existent i que Mire aturés el 0 a 2 salvant una acció individual de Patri (24’), les gavines serien capaces de tornar a igualar el duel.

En una de les poques jugades ben construïdes per l’atac del Seagull al llarg de tot el partit, Albita s’anticipava a la defensa i cedia l’esfèrica perquè Carla Morera segellés el 1 a 1 (30’). Quan semblava que les badalonines capgiraven la tendència del matx, un nou error en una jugada de córner tornava a complicar molt les coses.

Marta Carro anotava el 1 a 2 només un minut després de l’empat blau (31’), resultat amb el qual s’arribaria al descans (1-2). Durant tot el segon temps i malgrat fer canvis, al Seagull li costaria un món generar joc ofensiu. El cansament i les pèrdues constants de pilota evitarien que jugadores com Yosse o Sarita gaudissin de bones situacions per definir.

Amb més cor que futbol, les gavines podrien forçar el 2 a 2 en una falta d’Ausi (62’) i en una mala cessió del Madrid que Yosse estaria a punt de caçar (92’). Just en l’acció següent, les visitants organitzaven un contraatac letal que Irene López transformava en el definitiu 1 a 3 (93’). El play-off comença amb dificultats pel Seagull.