Jordi Garcia suma el seu primer podi internacional en categoria absoluta: subcampió a la Copa Continental de Larache

  0
  IMG_6114.JPG

  22/05/2017 – El triatleta badaloní guanya la medalla de plata en una prova internacional disputada al Marroc.

   

  La Copa Continental de Larache sempre serà recordada amb alegria per Jordi Garcia. El triatleta badaloní va sumar-hi el passat cap de setmana el seu primer podi internacional en categoria absoluta, després de completar un triatló de distància sprint en unes condicions de duresa extrema.

   

  Garcia lluitaria sempre dins dels llocs capdavanters, sortint tercer del sector de la natació i mantenint un frec a frec amb el francès Maxime Hueber-Moosbrugger, guanyador final després d’escapar-se en l’últim quilòmetre.

   

  Jordi Garcia va haver d’adaptar-se als 34 graus de temperatura de Larache i a un circuit amb un desnivell d’uns 800 metres que va exigir el màxim a tots els participants.

   

  “Estic molt content amb aquest primer pòdium internacional en categoria absoluta. Segur que em donarà força per continuar lluitant”, valorava Garcia des del Marroc un cop recollida la seva medalla.

   

  Gairebé sense temps per gaudir del premi obtingut, el triatleta badaloní ja prepara el seu pròxim repte. El 28 de maig competirà en la seva segona Copa del Món, esdeveniment de màxim nivell mundial on es trobarà amb els millors triatletes del planeta.

   

  La prova se celebra a Madrid i és de distància olímpica. Mites del triatló com Alistair Brownlee, tercer al Mundial del 2016, Fernando Alarza i Kristian Blummenfelt, tercer en l’última World Triatlón Series ja han confirmat la seva assistència.