El Màgic estrena un mercat de joguines de col·leccionista

  0
  lego.jpg

  19/09/2015 – El Màgic Badalona va acollir el passat dissabte 12 de setembre la primera edició del Mercat de la Joguina de Col·leccionista, una fira que el centre comercial organitzarà cada segon dissabte de mes.

  El Màgic Badalona va acollir el passat dissabte 12 de setembre la primera edició del Mercat de la Joguina de Col·leccionista, una fira que el centre comercial organitzarà cada segon dissabte de mes (de 10 a 22h) i on es podran comprar joguines amb característiques especials. Per un costat, es podrà trobar productes descatalogats, que ja no es comercialitzen o que són d’importació. Un exemple seria el nou Porsche de Playmobil. D’altra banda, es poden comprar peces individuals dels jocs originals per poder completar una col·lecció, per exemple.

   

  Aquest mercat és una oportunitat per disfrutar de les joguines de sempre, com ara els Playmobil i Lego, entre diferents generacions, i aporta un esdeveniment original i innovador. A més del mercat, cada dissabte de l’any hi ha tallers infantils gratuÍts de 18h a 21h.