El Màgic repassa la moda de finals del segle XIX i principis del XX

  0
  moda magic.jpg

  02/02/2016 – Des del passat dissabte 23 de gener i fins el 12 de febrer es pot veure al Màgic una mostra de vestits de 1870 fins 1916.

  El Centre Comercial Màgic Badalona proposa aquests dies un viatge al passat mostrant com era la moda de finals del segle XIX i principis del segle XX. Des del passat dissabte 23 de gener i fins el 12 de febrer es pot veure al Màgic una mostra de vestits de 1870 fins 1916, de la societat alemanya, francesa, espanyola i americana d’aquella època. Es tracta de peces de vestir molt treballades a nivell de confecció, amb teixits nobles com la seda i el vellut, amb brodats, encaixos, cintes de ras, acabats de ganxet i llargues cues.

   

  Les peces eren propietat d’un professor d’història de Saragossa interessat en el món de la moda i el col·leccionisme, que va descobrir que els vestits de la seva àvia tenien un interès important ja que havien estat confeccionats en un taller reconegut de Barcelona (Pareras Peitx). A partir d’aquell moment va viatjar per tot el món adquirint vestits que li semblaven interessants, reunint una col·lecció de més de 200 models. A la mostra del Màgic s’hi poden veure 17 d’aquests vestits i varis complements de moda com barrets, sabates o diademes.