Mallet: “Veig a l’equip més cohesionat i jugant més junt”

  0
  JOV-EST (19).jpg

  02/02/2016 – El base de Leesville completaria un bon partit contra el Movistar Estudiantes (75-58) en la seva tornada a les pistes després de superar una lesió.

   

  Demond Mallet ha tornat, i ho ha fet per quedar-se. Durant la primera volta del campionat, el doble zero del FIATC Joventut no ha gaudit de la regularitat ofensiva desitjada, tot i mantenir una carta de tir exterior realment elevada.

   

  Contra l’Estudiantes, Mallet reapareixia després de perdre’s dos partits a causa d’una lesió muscular, i el base completaria una bona actuació, sobretot fent un pas endavant en moments importants (13 punts (3/3 en T3), 2 assistències i 11 de valoració).

   

  “Necessitàvem una victòria així. Crec que ha estat l’únic partit que hem pogut guanyar per més de 10 punts i, personalment, estic encantat d’haver tornat per ajudar”, declarava el base, ja centrat en el pròxim desplaçament que la Penya ha d’afrontar.

   

  “Em vaig sentir bé, sense molèsties. L’equip tècnic ha fet una bona feina per recuperar-me i m’han deixat descansar. Físicament em sento millor”, afegia el jugador verd-i-negre.

   

  Malgrat haver aconseguit guanyar els dos últims encontres, “fins al final de la lliga, ara cada partit serà complicat”. Segons Mallet, “la competició ja està avançada i l’equip ha de tenir clares les coses que s’han de fer per guanyar”.

   

  Aquest diumenge (12:30h), el FIATC Joventut visita el Príncipe Felipe per enfrontar-se a un CAI Saragossa en hores baixes. “Vèncer el CAI a la seva pista serà difícil, però no impossible. Espero que Rakovic ens pugui ajudar i que la meva tornada també li doni més opcions a l’equip”, desitjava el doble zero.

   

  Per Mallet, “els problemes del CAI poden ser perillosos per nosaltres. Ells estan passant una situació que nosaltres també hem viscut. La seva situació els farà ser més agressius i ambiciosos”.

   

  Després dels dos darrers triomfs, el jugador nord-americà veu a l’equip “més cohesionat i jugant més junt”, atributs que seran decisius a l’hora de “corregir les errades que s’han comès” fins ara.