El Mago Pop i Juan Tamariz obren el cartell del 15è Festival Internacional de Màgia

  0
  36
  tamariz.jpg

  06/02/2015 – La màgia torna aquest febrer a Badalona per deixar tothom bocabadat amb el Festival Internacional de Màgia – XV Memorial Li Chang de Badalona, que enguany celebra la seva quinzena edició.

  La màgia torna aquest febrer a Badalona per deixar tothom bocabadat amb el Festival Internacional de Màgia – XV Memorial Li Chang de Badalona, que enguany celebra la seva quinzena edició. Aquesta nova edició del Festival Internacional de Màgia oferirà als espectadors la possibilitat de veure una selecció dels millors mags actuals, a partir del divendres 6 de febrer i fins al diumenge 1 de març.

   

  La primera de les actuacions tindrà lloc aquest divendres 6 de febrer, a les 18 hores, al Teatre Zorrilla, a càrrec del mag revelació d’aquest moment, Antonio Díaz, més conegut com el Mago Pop. El dissabte 7 de febrer, a les 21 hores, al Teatre Blas Infante, els espectadors podran gaudir amb l’actuació d’un mag universal que ha fet història: Juan Tamariz. El diumenge 15 de febrer, a les 18 hores, al Teatre Blas Infante, arribarà el torn per al mag Sergi Buka.

   

  Artistes de quatre països a la Gala Internacional

  La Gala Internacional de Màgia comptarà, en aquesta quinzena edició del Festival, amb les actuacions de mags de Panamà, Veneçuela, França, Madrid, Castelló i Barcelona. El Teatre Zorrilla serà l’escenari d’aquesta Gala Internacional els dies 20, 21 i 22 de febrer. El Premi Li-Chang que s’atorga al mag que obtingui el reconeixement més gran per part del públic assistent es lliurarà durant la gala del dia 22 de febrer, a la sessió de tarda.

   

  Un any més, el Festival inclou una Gala Solidària de Màgia. La cita serà el diumenge 1 de març, a les 18 hores, al Teatre Blas Infante. L’objectiu d’aquesta actuació és recollir fons per al Projecte SOLIDARIMÀGIA ’15.

   

  Cal destacar que les entrades per als espectacles del Mago Pop i de Juan Tamariz ja estan exhaurides i que la venda de les entrades per a la Gala Internacional de Màgia va a molt bon ritme.

   

  Menció honorífica a Juan Tamariz

  En el transcurs de la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició del Festival, l’alcalde de Badalona ha explicat que el mag Juan Tamariz ha estat la persona escollida per rebre la menció honorífica que cada any concedeix l’organització a alguna persona vinculada al món de la màgia i l’espectacle.

   

  En ocasions anteriors, la menció l’han rebuda els propietaris dels establiments Màgicus i El Rei de la Màgia; els mags Joan Nieto “Gargot”, Xevi i Màgic Andreu o la Capsa de Magia Borràs. La menció honorífica de 2014 va ser per a Ediciones Marré, una editorial dedicada des de fa cinc dècades a la publicació de revistes i llibres, en català i castellà, sobre el món de la màgia.

   

  Activitats arreu de la ciutat

   

  L’extensa programació del Festival es completa amb tota una sèrie d’activitats relacionades amb el món de la màgia. Totes les biblioteques de la ciutat es convertiran en escenari d’espectacles de màgia durant aquest mes de febrer. També s’han programat diversos tallers d’introducció a la màgia per a joves i adults que es faran en algunes biblioteques i al Centre Cultural L’Escorxador Nau-3.

   

  Un altre equipament municipal, l’Espai Betúlia, acollirà també algunes activitats destacades. El dijous 12 de febrer, a les 19 hores, el crític Jordi Jané i el mag badaloní Enric Magoo faran una conferència sobre Li-Chang, el mag badaloní que dóna nom a aquest festival. D’altra banda, el dimecres 18 de febrer, a les 19 hores, es presentarà el llibre 100 jocs de mans del mag Gerard.

   

  L’oferta d’activitats es completa amb espectacles, conferències, sopars, tertúlies i tallers que es faran en diferents espais de la ciutat com restaurants, llibreries i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, entre altres.

   

  Descarrega't el programa complet!: