El mal estat de les voreres i els paviments de Badalona són una de les principals crítiques al govern

  0
  12
  e borras (mgrifols).jpg
  1/05/2018 – L’estat de l’asfalt i les voreres d’alguns barris de Badalona és un dels temes que provoca més crítiques a les xarxes socials. Tot i que des de l’Ajuntament afirmen que s’ha duplicat la partida de paviments entre els anys 2015 i 2017, passant d’un milió a 2 milions d’euros l’any, els veïns segueixen enviant les seves queixes. Des del Diari de Badalona s’ha demanat als lectors que fessin arribar les seves fotografies, amb la resposta que la gran majoria són referents al barri Progrés. José Rodríguez, president de l’Associació de Veïns de Progrés, ha assegurat que estan cansats de reclamar millores als carrers, en concret a Enric Borràs. 
  Fa anys que demanen a l’Ajuntament, mitjançant requeriments escrits, que s’arreglin els carrers i el paviment per evitar accidents.

  Des del consorci anuncien que “s’ha detectat el deteriorament del paviment i el regidor Francesc Duran ja ha presentat al veïnat el projecte que inclou la repavimentació amb un tipus de material que reduirà el so. A més a més, afirmen que “específicament al barri de Progrés hi ha previst diverses inversions de paviment, que actualment es troben en fase d’elaboració del projecte tènic”.  Aquestes serien al carrer Guifré entre Roger de Flor i Sant Ignasi de Loiola. També a nivell de clavagueram hi ha previstes inversions als carrers de Güell i Ferrer, Sagunt o Conquesta. Tot i així, els ciutadans de Badalona que han fet arribar fotografies i opinions declaren que l’Ajuntament actua amb lentitud a l’hora de reparar els desperfectes de les infraestructures públiques.

  Els motoristes alerten del perill dels sots a la calçada

  Un forat i la presència de grava al carrer va provocar que en Jordi Luna patís un accident amb la motocicleta. El fet va passar al carrer Ramiro de Maeztu al barri de Llefià. La seva exigència en arreglar els carrers no és nova ja que és una reclamació històrica dels usuaris de les dues rodes. L’eliminació de sots, la uniformitat en l’asfalt i l’ús de pintures antilliscants tant en els passos de zebra com a la resta de la senyalització horitzontal dels vials.són les mesures que demanen.