El Mallorca trenca la bona ratxa del juvenil escapulat (4-1)

0
    39

13/01/2014 – Després de quatre victòries consecutives el juvenil del CF Badalona no va poder sumar un resultat positiu en la difícil visita al camp del Mallorca, quart classificat i rival directe dels escapulats en la lluita pels llocs d'honor. Els de Javi Cuesta van acusar el cansament en un desplaçament complicat, el mateix dia del partit. Van haver de matinar i, per acabar-ho d'adobar, van patir retards en el vol. El Mallorca no va desaprofitar l'avinentesa per sentenciar el partit per la via ràpida, situant un concloent 3-0 abans del descans. Gabi (al minut 16), Juan (19') i Chechu (36') van ser els golejadors del conjunt mallorquí, que va saber rendibilitzar algunes concessions dels badalonins en defensa. En la represa els nois de Javi Cuesta van tenir més control de la possessió i al minut 59 van poder escurçar diferències mitjançant un penal transformat per Patrick (3-1). El gol, però, va tenir una resposta immediata per part dels locals, i Juan va fer el seu segon gol (65') per situar el definitiu 4-1.

La derrota trunca la bona dinàmica del juvenil escapulat, que haurà de passar pàgina immediatament per pensar ja en el pròxim compromís, al camp del Centenari contra el Roda, desè classificat amb 24 punts (dissabte dia 18 a les 16.30 h). Tot i l'ensopegada, els de Javi Cuesta mantenen la segona posició amb 38 punts, però veuen allunyar-se el líder, el Barça (47 punts),  i sobretot veuen acostar-se per darrere l'Espanyol i el mateix Mallorca. Els blanc-i-blaus són tercers, a només 2 punts del Badalona, i el Mallorca, quart, en suma 32. Tocarà, doncs, seguir remant fer poder complir amb el somni d'assegurar aquesta segona plaça i obtenir el bitllet per a la copa.

"Tenim un objectiu molt bonic al davant i estic segur que l'equip no s'enfonsarà pas per un mal resultat", assegura Javi Cuesta, que reconeix que al camp del Mallorca l'equip no va estar al nivell habitual. "Excepte 20 minuts de la segona part, on vam ser més nosaltres i vam fer el gol, no vam estar gens bé i ells ens van passar per sobre", explica el tècnic escapulat, que lamenta sobretot el mal inici de partit, que va ser determinant: "A la primera part  vam estar sense tensió. Ens faltava sempre una dècima de segon, i ells, en canvi, van sortir molt forts". A més, com explica Cuesta, els tres gols van venir "en tres córners", un aspecte que evidencia "la manca de concentració". "Ho vam estar parlant i toca passar pàgina ràpidament. Estic convençut que aquest mal dia no ens afectarà, tot i que era el calendari que ens ve és complicat i la bona primera volta que hem fet fa que els equips ens estiguin esperant", conclou l'entrenador del juvenil escapulat.