L’ANC-BDN, molt satisfeta amb la recollida de firmes a favor de la independència

  0
  anc.jpg

  14/01/2014 – Igual que a la resta de Catalunya, l’ANC va mobilitzar durant dissabte i diumenge a Badalona una seixantena de persones per recollir vots a favor de la consulta i la independència.

  L’Assemblea Nacional Catalana va desenvolupar durant el passat cap de setmana una intensa recollida de vots dins la campanya “Signa un vot per la independència”, que pretén canalitzar la voluntat de la ciutadania que recolza la consulta sobinarista i la independència. A Badalona, molts veïns i veïnes han dipositat el seu vot  en un dels cinc punts de recollida repartits per la ciutat –al carrer del Mar, al Màgic o el Sant Josep, entre d’altres-.

   

  Les signatures busquen un doble objectiu: d’una banda, demanar als representants polítics catalans que se celebri una consulta “lliure i democràtica per decidir si es vol que Catalunya sigui un estat independent”; d’altra banda, i en cas que l’estat no permetés la votació, s’insta el Parlament a que es faci una declaració unilateral d’independència.

   

  L’ANC de Badalona va mobilitzar durant dissabte i diumenge una seixantena de persones: 45 voluntaris i 16 apoderats. La xifra que no ha estat filtrada, per ordre de l’òrgan nacional de l’ANC, ha estat la del total de vots recollits a nivell local. No obstant, els responsables badalonins han valorat molt positivament la iniciativa i asseguren haver vist superades les seves expectatives.