El manteniment i el microurbanisme desplacen els grans projectes a la votació de les inversions

  0
  presentacio PIM.jpg

  01/12/2016 – Les votacions del procés participatiu han triat 89 projectes, 35 de ciutat i 54 de districtes.

  La renovació dels equipaments educatius i la millora de l’espai públic, el clavegueram i l’enllumenat han estat els projectes de ciutat més votats en el procés participatiu del pressupost d’inversions municipal de Badalona. Reformes, rehabilitacions, nous carrers, millora de l'accessibilitat i la mobilitat i creacions de petits espais i elements urbans predominen entre els resultats triats.

   

  En total, han estat seleccionats un total de 35 projectes de ciutat, d'entre els 46 proposats, cap dels quals amb una inversió requerida de més de 600.000 euros. En aquest sentit, no han reunit vots suficients algunes idees estrella com ara la rehabilitació de Ca l'Andal, un nou espai per a joves a Llefià o una escola bressol al Progrés, entre d'altres.

   

  Pel que fa als projectes de districte, la votació ciutadana ha desprès la tria d'un total de 54 propostes, també de caire molt semblant a les de ciutat i dedicades a manteniment i reformes. Segons la votació, s'haurien d'executar 89 projectes d'aquest procés participatiu.

   

  El proper pas serà dur al ple aquesta part de les inversions del mandat, que suposen uns 14 milions d'euros, un 45% del total. El govern necessitarà el suport de l'oposició, com a mínim d'una part, per poder tirar endavant aquesta norantena de idees. Aquesta part de les inversions es presentaran com un annex al pressupost ordinari de 2017, al gener o febrer.

   

  Pots descarregar-te a continuació el PDF amb els resultats: