El Masnou sorprèn al Natzaret (59 a 70)

  0
  j29.jpg

  06/05/2014
  Els de Víctor Carrasco van estar negats des del triple (3 de 27) i jugaran els quarts de final contra el Jac Sants

  El Natzaret es va veure sorprès a casa pel Masnou i va caure per 59 a 70. Els de Víctor Carrasco van acusar un mal dia en el tir (3 de 27 en triples) i van registrar la pitjor anotació a casa en tota la temporada.

  Ja des de l'inici el Masnou va demostrar més fam de victòria. Els badalonins ja estaven classificats com a primers de grup, mentre que els del Maresme es jugaven mantenir vives les opcions de fer el Play Off d'ascens i amb aquest triomf 'ho jugaran tot a l'última jornada.

  Les errades defensives del Natzaret i el domini del rebot per part d'el Masnou van permetre que els visitants marxessin als vestidors amb un avantatge de 12 punts (25 a 37)
  A la represa, el Natzaret va recuperar el seu nivell i es va arribar a posar 3 cops a 5 puts, però la falta de fortuna en algunes accions li van impedir entrar de ple en el partit (43 a 51 min30). 

  A l'últim quart, el Natzaret es va tornar a acostar a 5 punts però el Masnou es va mantenir ferm per endur-se la victòria.

  Ara, en un partit intrascendent pel Natzaret però no pel desenllaç de la lliga regular, els badalonins visitara la pista del Salt, que necessiten la victòria per ser al Play Off. el partit serà diumenge a les 19:45.