L’Ajuntament posa a la venda 3.000 mocadors més després d’exhaurir els 30.000 primers

  0
  Mocador Festes de Maig 2014.jpg

  07/05/2014 – Es podran adquirir, al preu d’1 euro, a l’estand de venda ubicat a la plaça de la Vila i als quioscos de la ciutat.

  Després d’exhaurir els primers 30.000 mocadors de les Festes de Maig, l’Ajuntament ha encarregat 3.000 unitats més que es distribuiran a partir d’aquest dimecres. Es podran adquirir, al preu d’1 euro, a l’estand de venda ubicat a la plaça de la Vila i als quioscos de la ciutat.

   

  Un any més, el mocador solidari ha estat elaborat amb criteris de Comerç Just per contribuir a millorar les condicions de vida i de treball dels productors de països més pobres, i per assegurar salaris i condicions de treball dignes. El mocador del 2014 és de color fúcsia i reprodueix, al costat de la marca ‘Festes de Maig Badalona 2014’, tres mistos, que són l’element central del cartell d’enguany.

   

  El mocador s’ha fabricat al Centre Especial de Treball de la Fundació Gaspar de Portolà, concretament al taller de confecció que dóna feina a persones amb discapacitat intel·lectual. El centre té una plantilla de 101 persones, 81de les quals tenen discapacitat intel·lectual o física.