El Mataró castiga el Natzaret des de la línia de 3 (74 a 89)

30
    natzaret x publicar.JPG
    04/02/2013
    Els maresmencs van fer 14 triples amb un 43% d'encert

El Natzaret no va poder encetar amb victòria la sèrie de 4 partits seguits que jugarà a casa i va caure contra el Mataró, un rival directe per evitar la promoció, per 74 a 89.
    L'equip maresmenc va aprofitar la superioritat en el rebot i els permanents 2 contra 1 del Natzaret per llançar de 3, la seva millor arma.
    El Mataró va arribar a tirar 32 triples amb un 43% i en va clavar en els moments més adequats per esclafar la remuntada local.
    El Natzaret va igualar un 4 a 11 inicial accelerant el partit tot i l'augment d'errors no forçats.
    Després de l'intercanvi de cistelles del primer quart (20 a 24), el Mataró va ser el que va treure més profit d'accions en les que el Natzaret no estava prou atent (28 a 37).
    La dubtosa 4a falta personal de Pulido va anar seguida d'una tècnica a Vidal Sabaté i de la 4a falta de Jérez, que permetia al Mataró aconseguir un coixí important (33 a 47 min 20).
    A la tornada dels vestidors, els grocs van baixar el seu nivell d'encert i el Natzaret va remuntar abanderat pel caràcter de Balcells (45 a 50).
    Abans d'acabar el període però, el Mataró va iniciar el parcial definitiu que va completar amb 4 triples seguits a l'inici de l'últim quart, 3 de Guillem Garcia
    El Natzaret va arribar a acostar-se a 8 després de 5 punts consecutius de Zudaire, però no va tenir forces per seguir remuntant i es va deixar anar fins el final.