21
    x publicar j 17.JPG
    04/02/2013
    Els de Francesc Castellet allarguen la seva ratxa triomfal a costa del C.N Sabadell

El Círcol va tornar a guanyar i ja és tercer després de la sèrie de 10 victòries seguides, la millor de la categoria.
    Els de Francesc Castellet van superar al C.N Sabadell en un partit de baixa anotació en el que van aprofitar els seus bons moments.
    Tot i la sortida freda (18 a 11), els badalonins van reaccionar amb un 2 a 18 basat en la bona defensa i la bona selecció dels atacs.
    Uns últims minuts de relaxament van deixar el partit obert per la segona part (27 a 33).
    A la represa, el Círcol va seguir treballant i va anar engrandint mica a mica la diferència fins els 14 punts a falta de 3 minuts
    El C.N Sabadell va fer un últim esforç per ajustar el partit, però la 10a mai va perillar
    Pere Ruiz amb 23 punts i 28 de valoració, i la tasca fosca de jugadors com Albert Ribas (2 punts però 10 de valoració) van fer bona la feina de l'equip el dia que no hi eren ni Ruzafa ni Reverté.