El Mercat de Sique obre les portes aquest dissabte

  0
  Mercat Solidari.JPG

  29/04/2016 – Romandrà obert del 30 d'abril al 22 de maig a la plaça Pompeu Fabra amb una oferta més gran de productes respecte les darreres edicions.

   

  La 13a edició del Mercat Solidari de la Fundació Sique presentarà una oferta de productes més gran i variada que en les darreres edicions, gràcies a la col·laboració desinteressada d'un gran nombre d'empreses i establiments.

   

  Per quart any consecutiu, el local situat a la plaça Pompeu Fabra serà l'escenari d'aquest mercat que obrirà portes aquest dissabte 30 d'abril i romandrà obert fins al 22 de maig. Durant 22 dies, l'exposició oferirà productes de primeres marques comercials a uns preus molt assequibles, com alimentació, drogueria, decoració, llibres, joguines, ferreteria i roba, entre molts d'altres.

   

  L'objectiu del qual és obtenir recursos econòmics necessaris per continuar endavant amb els projectes i serveis que la Fundació Sique té en marxa, i d'aquesta manera convertir els somnis de les persones amb diferent capacitat intel·lectual i millorar la seva qualitat de vida i el benestar. En aquest sentit, el projecte principal que a hores d'ara té en marxa la fundació és finalitzar les obres de remodelació de la llar-residència per a 18 persones amb diferent capacitat intel·lectual situada al costat del Museu de Badalona.