Guitarristes del Conservatori de Zuric ofereixen un concert gratuït a l’Escorxador

  0
  59
  zuric guitarra.jpg

  29/04/2016 – En un concert de conjunts de cambra de guitarra clàssica, organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona i que tindrà lloc el dilluns 2 de maig al Centre Cultural l'Escorxador.

  El proper dilluns 2 de maig, a les 20 hores, la Nau 3 del Centre Cultural l'Escorxador acollirà un concert gratuït de conjunts de cambra de guitarra clàssica, organitzat per l'Associació de la Guitarra de Badalona.

   

  Hi actuaran Zürich Youth Guitar Ensemble (ZYGE), un conjunt de cambra del Conservatori de Zuric, Suïssa, compost per guitarres clàssiques i format per joves intèrprets de gran talent, tots ells guanyadors del Concurs Suís de Joves Músics.

   

  Dirigits pel mestre Jens Stibal, al ZYGE tenen l'oportunitat de tocar plegats en un 'Ensemble' al més alt nivell. Han trepitjat diversos països europeus i han publicat un disc amb obres de Bach, Piazzolla, Gershwin i Debussy.

   

  D'altra banda, el concert també comptarà amb les actuacions del Grup de Guitarres del Conservatori de Badalona, format per joves estudiants de 13 a 20 anys i dirigits per María José Santos; i del conjunt infantil 'Caldereta de Guitarres', format per joves de 9 a 12 anys i dirigits pel concertista i compositor Vicenç Mayol, també professor del Conservatori de Badalona.