El Mercat del Trasto tindrà la seva propera edició el 27 d’octubre

  0
  Mercat del Trasto 2012.JPG

  07/10/2013 – La 14a edició del mercat tindrà lloc al par de les Muntanyetes, al barri de Montigalà; novament, tindrà un vessant solidari per aportar menjar al Banc d'Aliments.

  La 14a edició del Mercat del Trasto es celebrarà el diumenge 27 d’octubre al parc de les Muntanyetes, al barri de Montigalà, des de les 10 del matí i fins a les 14 hores. Per primera vegada, la inscripció per participar al Mercat del Trasto es pot fer en mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat). Aquest procediment simplifica i facilita de manera significativa la inscripció i fa que no sigui necessari per part de les persones interessades desplaçar-se fins a l’Ajuntament o haver d’enviar el document per formalitzar la inscripció.

   

  Les persones que no tinguin mitjans per fer la inscripció en línia ho podran fer directament a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, ubicada a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). El període per sol·licitar una parada s’acabarà diumenge 20 d’octubre, tot i que les places disponibles poden esgotar-se abans d’aquesta data.

   

  Com en anys anteriors, cada participant s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport tant d’entrada com de sortida. Com a norma general està prohibida la venda de productes d’alimentació i la venda d’animals.

   

  Col·laboració amb el Banc d’Aliments de Badalona

  Com ja va succeir l’any passat, aquesta edició del Mercat del Trasto també té un vessant solidari. Totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat, preferiblement arròs, pasta, oli i llet. Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es donaran al Banc d’Aliments de Badalona.

   

  El Mercat del Trasto és la fira d’intercanvi, compra, venda o regal d’objectes usats de Badalona i té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti.

   

  A continuació trobereu l’enllaç amb el formulari electrònic de preinscripció:

  https://seu.badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=detall_tramit&dDocName=AJB003208#wlp_detall_tramit