Exposició sobre el treball del Casal dels Infants al barri de Sant Roc

  0
  casal infants.jpg

  07/10/2013 – La Biblioteca de Sant Roc acull la mostra 'Gràcies per l'oportunitat', una exposició fotogràfica de Vicenç Caro.

  La Biblioteca de Sant Roc acollirà, a partir d'aquest dilluns, la mostra Gràcies per l’oportunitat. Es tracta d’una exposició fotogràfica de Vicenç Caro, que copsa el treball diari d’acompanyament als infants i joves en situació de risc d’exclusió social, que des de fa 30 anys, ofereix el Casal dels Infants a les persones més vulnerables en diferents municipis de Catalunya (Badalona, Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramanet i Salt).

   

  La tasca del Casal a Badalona arrenca l’any 2008 amb l’impuls de la Xarxa d’Ajudes i Serveis per a infants i famílies en procés d’inclusió social, en col·laboració amb el Consorci de Badalona Sud i els serveis socials municipals. Aquell mateix any, a partir de l’experiència desenvolupada en centres de secundària de Barcelona, s’inicia el projecte Mòduls d’adaptació Formativa en acord amb els Instituts Lestonnac i Eugeni d’Ors per ampliar els recursos del territori per lluitar contra el fracàs escolar i l’abandonament a secundària.