El mètode Maldonado segueix regnant

  0
  28
  13767.jpg

  29/01/2015 – El tècnic de la Penya s’emporta el guardó de Millor Entrenador AEBB – Liga Endesa per segon mes consecutiu i empata amb Pablo Laso en la classificació general.

   

  Un cop finalitzada la jornada 18 de l’ACB, la bona línia de resultats de la Penya ha fet que l’Associación de Entrenadores Espanyoles de Baloncesto reconegui la feina duta a terme per Salva Maldonado.

   

  Com ja va succeir durant el mes de desembre, quan el tècnic va ser premiat gràcies al balanç de quatre triomfs i una sola derrota que l’equip va aconseguir, el premi de millor entrenador del gener a la Lliga Endesa ha tornat a caure a Badalona.

   

  El FIATC Joventut ha jugat un total de quatre partits oficials durant el mes de gener, aconseguint una brillant trajectòria de quatre victòries i cap desfeta.

   

  De les quatre jornades disputades, tres d’elles han estat a l’Olímpic. La solidesa com a local de la Penya, doncs, ha precipitat que Salva Maldonado rebi el seu segon guardó individual de la temporada.

   

  En tota la Lliga Endesa, només hi ha un equip que ha sumat més triomfs que el conjunt verd-i-negre a la seva pista: Unicaja (10/0). La Penya lidera la segona xifra de victòries més alta (9/1), al costat del València Basket i el Baskonia. El FIATC Joventut no perd a l’Olímpic des de la jornada 4 contra l’Obradoiro(72-78), mentre que el balanç a domicili és de 5/3.

   

  Tornant a la distinció individual de Salva Maldonado, l’entrenador de la Penya empata al capdavant del rànquing amb Pablo Laso, designat Millor Entrenador AEEB-Liga Endesa durant els mesos d’octubre i novembre.