Presentat el mocador de les Festes de Maig

  0
  99

  Aquest dimecres s’ha presentat el disseny del mocador de les Festes de Maig d’aquest 2019. Per primer cop a la seva història, aquest tindrà més d’un color, concretament, els sis colors que representen al col·lectiu LGTB; el vermell, el taronja, el groc, el verd, el blau i el violeta..

  Aquesta proposta, la qual va rebre el suport del Consell dels Infants el passat mes de febrer, vol traslladar un missatge d’igualtat de totes les persones, independentment de la seva condició sexual, i la sensibilització per la inclusió social d’aquest col·lectiu. Així ho ha expressat l’alcalde Badalona, Àlex Pastor “Badalona és una ciutat plural i diversa que vol reivindicar la igualtat en drets socials. Volem aconseguir unes festes tolerants i lliures”

  Aquest mocador també vol ser un símbol el proper dia 17 de maig, quan es celebra el Dia Mundial contra l’Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia. Aquest dia té com a finalitat incrementar la consciència sobre l’homofòbia, la transfòbia, la bifòbia i la fòbia a la intersexualitat commemorant que el 17 de maig de 1990 es va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut.

  El mocador de les Festes de Maig 2019 es posarà a la venda a finals del mes d’abril, al preu habitual d’un euro, i es podrà adquirir a les biblioteques municipals, a l’Oficina de Turisme de la ciutat i al Museu de Badalona

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí