El mocador de les Festes de Maig 2015, ja a la venda

  0
  65
  mocador.jpg

  29/04/2015 – Els mocadors de les Festes de Maig es poden adquirir des d’aquest dimarts 28 d’abril al preu d’1 euro a la plaça de la Vila.

  Els mocadors de les Festes de Maig es poden adquirir des d’aquest dimarts 28 d’abril al preu d’1 euro a la plaça de la Vila. El mocador, enguany de color blau i que simbolitza la participació ciutadana en les Festes, ha estat elaborat amb criteris de comerç just per contribuir a millorar les condicions de vida i de treball dels productors de països més pobres, i per assegurar salaris i condicions de treball dignes. Es pot adquirir a l’estand de venda de mocadors de la plaça de la Vila i a l’Oficina de Turisme de Badalona, a partir del divendres 1 de maig, ubicada al carrer de Frances Layret, 78-82.

   

  D’altra banda, amb motiu del 75è aniversari de la Cremada del Dimoni, l’Ajuntament ofereix un pòster amb les imatges de totes les figures que han cremat des de l’any 1940. El pòster també es pot aconseguir a partir del dia 1 de maig de manera gratuïta i fins a esgotar les existències a l’Oficina de Turisme de Badalona.