La Junta Electoral prohibeix al PP utilitzar el lema ‘Alcalde Albiol’ fora de campanya

  0
  pp.jpg

  29/04/2015 – El PSC recorren la utilització del lema, en concret el passat dia de Sant Jordi a les carpes del partit a peu de carrer, i la Junta Electoral prohibeix als 'populars' tornar-lo a usar fora de campanya.

  Nou xoc electoral entre el PSC i el PP a poques setmanes de les eleccions. Els socialistes han presentat aquesta setmana un recurs Davant la Junta Electoral per denunciar la instal·lació d’una carpa del partit amb l’expressió “Alcalde Albiol” el passat dia de Sant Jordi al passeig de La Salut. L’òrgan de zona, com ja fes el mes passat, ha donat la raó al PSC i ha prohibit al batlle i al seu equip utilitzar aquest lema fora de campanya electoral.

   

  “La Junta resol considerar contrari a l’article 53 de la LOREG el fet d’instal·lar carpes amb l’expressió "Alcalde Albiol” a la Fira esmentada, entenent que es tracta d’un acte de campanya electoral dirigit a l’obtenció de vots […]. És per aixó que es requereix al Partit Popular de Badalona i al seu alcalde, Sr. Xavier Garcia Albiol, que s’abstingui d’utilitzar les carpes o les expressions esmentades en qualsevol altre suport, fora del període de campanya electoral.”

   

  Aquest és el segon entrebanc del PP en matèria electoral aquest mes. El passat dia 10, la Junta ja va ordenar retirar unes tanques publicitàries que van romandre instal·lades més dies del que la llei permetia. La pròpia Junta recorda que és la segona infracció de la candidatura i que, en cas d’una tercera, podrien ser sancionats.

   

  Fonts del PP badaloní afirmen que recorreran “la decisió de la Junta perquè consideren que ‘Alcalde Albiol’ no és una apel·lació al vot, sinó que queda dins dels límits que preveu la llei per donar a conèixer el candidat”.