El món del cinema, l’espectacle i la TV feliciten els 40 anys de Filmets

  0
  47
  manel piñero.JPG

  24/10/2014 – Durant tota la setmana hem pogut veure felicitacions de personatges com Álex de la Iglesia, Carlos Latre, Fernando Trueba o Manel Piñero.

  La present edició del Filmets intenta sorprendre’ns a cada pas, i un dels punts més amables està sent la quantitat de reconeixements i felicitacions que arriben de diferents indrets del món del cinema, de l’espectacle, de la música i la televisió. Ja el primer dia, vam poder veure breus enregistraments de directors que un dia van fer-se amb el premi a millor film i que aquesta setmana volien estar al costat del festival, tot i la distància. Personatges tant reconeguts com Álex de la Iglesia o l’actor Unax Ugalde van encetar un ‘meló’ que es pot gaudir una i altra vegada al compte de Youtube del Filmets: La Pegatina, Quim Masferrer, Joan Pera, Carlos Latre, Chenoa, Llongueras o Mercedes Milà, entre altres, no han volgut deixar passar l’oportunitat de desitjar un futur prometedor al festival badaloní.

   

  Dues de les felicitacions més curioses les han protagonitzat, d’una banda, el director Fernando Trueba, qui recomana als organitzadors del Filmets, en to d’humor, que, després de 40 anys, es passin al llargmetratge; l’altra felicitació a destacar, per original i sentida, ha estat la del badaloní Manel Piñero, més conegut com ‘Homo APM?’, qui recorda que, fa uns anys, va presentar un curt que no va resultar guanyador, i avisa que tornarà a portar un de millor per endur-se una Venus.