El Montgat avança a semifinals (81 a 88)

0
    36
    x publicar.JPG

27/05/2013
    Els de Xavi Bassas van fer valer la diferència d'11 punts de l'anada i van mantenir la calma quan es van veure 6 a baix al 3r quart
    Estadístiques

El Montgat va superar la primera ronda dels Play Off tot i caure contra el Jac Sants per 81 a 88.

Els de Xavi Bassas van fer valer els 11 punts de coixí de l'anada per certificar una classificació que van haver de suar

Malgrat el Jac Sants mai va arribar als 11 de diferència, es va posar fins a 3 vegades amb una renda de 6 punts a meitat del 3r període.

El Montgat però, va recuperar la sobrietat i va aturar la reacció per mantenir la igualtat a l'últim quart.
    De fet, els del Baix Maresme van tornar a fer un partit molt seriós tot i la derrota.

L'embrenzida inicial visitant, amb un Cuenca molt actiu i una zona ben treballada, va ser neutralitzada pel Montgat amb un joc cerebral i l'encert d'Usatorre (17 a 12).

Amb l'entrada de Monterde i Nogales, el nivell de punteria des del 6,25 es va mantenir, i el Montgat va arribar a una màxima de 9 punts (31 a 22).

Llavors el Jac Sants va saber travar el partit, i també des del triple, va retallar la diferència de la mà del badaloní Jordi Costa, que en va fer 3 de seguits (43 a 41).

A la represa Costa va prosseguir amb el xou i va capitanejar un 2 a 13 que encenia les alarmes (47 a 53).

Llavors van aparèixer els pesos pesats del Montgat, i des de la defensa, i amb dues espurnes de Cuesta i Morales, el Montgat va tornar a igualar el matx (54 a 56) per acabar el quart només dos avall (63 a 65).

A l'últim període, els locals es van mantenir ferms als dos costats de la pista fins al tram final, en que per una sèrie de precipitacions quan calia especular, van donar vida als barcelonins (73 a 80 a 1 min).

Una acció d'Ortiz a falta de 40 segons va acabar d'amarrar la victòria tot i els dos triples finals del Jac Sants.

El proper rival del Montgat serà el Pardinyes, líder del grup 1, que va remuntar l'eliminatòria contra el Salt vencent de 18 punts.
    L'anada serà el proper cap de setmana a la pista del Montgat, però encara no s'ha confirmat l'horari.