El Santa Coloma tomba al Roser i és a un pas de la final (81 a 86)

0
    16
    x publicar.JPG

27/05/2013
    Els colomencs van mantenir el cap fred quan estaven eliminats a falta de 3 minuts, i jugaran les semifinals contra el Quart

El Santa Coloma també es va desfer del Roser en la tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya i jugarà per la final contra el Quart

Els de Cristian Bañuelos van haver de patir molt per mantenir els 4 punts de renda que duien de l'anada, i a falta de 3:18 estaven eliminats (77 a 71)
    Llavors va aparèixer Eric Balagué, que amb un triple seguit d'una cistella de Berenguer, va neutralitzar la remuntada.

Abans, el Santa Coloma havia dominat clarament la primera part.
    Després d'un inici amb molts de nervis (2 a 2 en 3 min) els colomencs van colpejar primer amb una molt bona defensa i 5 punts seguits de Marc Balagué que ja obrien un forat important (8 a 18).

A l'inici del segon quart, els visitants van arribar a tenir un màxim avantatge de 14 (10 a 24), però travant el joc i traient faltes el Roser va etzibar un 10 a 0 per tornar-se a enganxar al partit (20 a 24) que va ser contestat per un altre parcial amb Marc Balagué i Armand Solé al cap davant (20 a 30).

A la mitja part, el 26 a 35 feia justícia al que s'havia vist.

El pas pels vestidors però, ho va canviar tot.
    El Roser, més intens en defensa, va aprofitar les errades inicials del Santa Coloma per castigar des de la línia de 3 i agafar una dinàmica d'encert increïble

Els barcelonins van encadenar 6 triples seguits, amb menció especial per Ivan Costa
    El 6é va ser el que va posar per davant per primer cop al Roser (53 a 51 al min 30).

A l'inici de l'últim quart, els parroquials es van mantenir molt encertats, i amb el xou de Costa, van posar contra les cordes al Santa Coloma.
    Només accions puntuals de Marc Balagué mantenien per davant al Santa Coloma (64 a 66).

Cada cop hi havia menys bàsquet però més cor, i el Roser es va veure beneficiat d'aquest joc esbojarrat per aconseguir l'objectiu a falta de 3 minuts.

Semblava que el Santa Coloma estava grogui, però llavors va aparèixer el petit dels Balagué per tornar a posar les coses al seu lloc.

Els 5 punts entre ell i Berenguer, van tornar a donar un avantatge als colomencs, que tot i anar perdent (78 a 76), ja tenien la dinàmica del serial de tirs lliures a favor

El Roser ho va intentar però no va tenir tanta sort com abans, i a l'altre banda, el Santa Coloma va estar segur des del tir lliure per endur-se el partit i l'eliminatòria.

Ara, el rival dels colomencs serà el Quart, líder del grup 2, que va aconseguir remuntar 15 punts al Grup Barna vencent per 90 a 66.
    El partit d'anada serà aquest dissabte a les 19:30 al pavelló del Juan del Moral.