El Montgat B acaricia la permanència (69 a 74)

0
    34
    9.JPG

02/04/2014
    Els de Dídac Garcia van desfer-se de l'Alella a domicili i els podria faltar només 1 victòria per salvar-se

El Montgat B va ser capaç de guanyar a l'Alella, un rival directe per la salvació, i podria necessitar només una victòria per salvar-se.

Els de Dídac Garcia tenen 2 triomfs de marge i l'average sobre el Guinardó, l'últim equip que jugaria la promoció, i depenen d'ells mateixos per mantenir la categoria.

Dissabte, a la pista de l'Alella, va fer un pas molt important, sobretot tenint en compte que no va fer un gran partit. Vermells i verds van estar igualats durant gairebé els 40 minuts, fins i tot també en la quantitat d'errors comesos.

Al 1r quart, l'encert del Montgat B, que va anotar 3 triples, era contrarestat per l'eficàcia dels locals des del tir lliure, amb un 8 de 8, que deixava el matx empatat (21 a 21).

Al 2n, les imprecisions van seguir marcant la tònica del partit, i el Montgat B en va sortir beneficiat. L'Alella es mantenia en el partit gràcies als punts de Ros, que en va acabar fent 28, i Pujol, autor de 16 (37 a 40).

El pas pels vestidors va refredar el joc, i sense continuïtat, aquest cop va ser l'Alella qui en va treure més profit. el pobre 14 a 11 del quart va estar alimentat per 8 punts de Ros, el millor els locals.

A l'últim període, tot i el bon inici dels vermells, Pol Pujol anotava 2 triples per estirar l'avantatge de l'Alella fins els 8. Llavors els verds van deixar de veure cistella amb claredat i 2 triples de Sardà i un de Soriano trencaven el matx.

Es va arribar a una màxima d'11 punts (73 a 62) a falta d'un minut i mig, però 4 tirs lliures fallats en el ball de faltes i un triple de Ros van maquillar el marcador final.

Ara el Montgat B torna a casa per rebre l'UBSA B en el derbi comarcal de la jornada. El matx serà dissabte a les 17:45 al Pla de la Concòrdia.