La Minguella B deixa escapar la 1a oportunitat (77 a 67)

0
    25

02/04/2014
    Els de Casagemas van perdre a la pista del Guinardó, i es jugaran la lliga en els propers partits contra l'Alella i l'UBSA B

El sènior B de la Minguella va deixar escapar la 1a oportunitat de sortir del descens directe en aquest gruix de jornades finals i passar la pressió als altres rivals, en caure derrotada a la pista del Guinardó per 77 a 67

Els de Sergio Ortilles mai ho van tenir fàcil contra un equip veterà i amb experiència a la categoria, que s'està jugant sortir de la zona de promoció. Els blaus van anar gairebé sempre per darrere en el marcador, i es van veure molt castigats per l'encert puntual dels barcelonins.

Ja des de l'inici, el Guinardó va ser el que duia la iniciativa. El 7 a 2 inicial va ser neutralitzat a la meitat del període (10 a 11), però 2 triples seguits dels locals tornaven a obrir el forat (18 a 11). Al 2n quart, l'intercanvi de cistella no va beneficiar als badalonins, que lluny d'escurçar la diferència, van anar als vestidors 10 avall (30 a 20).

A la represa, la Minguella va sortir amb una altre actitud, mirant d'igualar la batalla física. Amb aquest guió, els d Sergio Ortilles es van posar a 6 (42 a 36), pe`ro el Guinardó va tornar a trobar la inspiració en el moment oportú i va anotar 2 triples i un 2+1 que tirava pel terra la feina de la Minguella B (52 a 38).

A l'últim quart, la Minguella B mai va abaixar els braços, però els va faltar un punt de tot plegat per retallar la barrera dels 10 punts i poder competir pel partit.

Amb aquesta derrota els de Casagemas segueixen penúltims empatats amb el Cic. La setmana que ve tindran una nova oportunitat de sortir del descens directe rebent a l'Alella, que només té un triomf més. El matx serà diumenge a les 19:30.