El Montgat B assegura mitja permanència (80 a 76)

0
    34
    montgat b.JPG

26/03/2014
    Els de Dídac Garcia van guanyar al Guinardó i ja li treuen 2 victòries i l'average

El Montgat B va fer un pas de gegant per segellar la permanència a la 2a Catalana.

Els de Dídac Garcia es van desfer del Guinardó, un rival directe, que durant molts minuts va dominar el matx i va estar a punt de recuperar l'average. Al tram final però, un 12 a 0 va capgirar el marcador i va tirar pel terra la bona feina dels barcelonins.

A l'inici, l'average d'11 punts que duia de renda el Montgat del partit d'anada, va pesar als jugadors, que van sortir nerviosos i imprecisos.
    Les precipitacions en atac s'accentuaven pels problemes al darrere tant en l'1c1 com en el balanç (10 a 16 min 8). Un bon final de quart de Balletbó i Ors, arreglava la situació al acabar el 1r període (21 a 20).

Al 2n, els vermells seguien massa tous al darrere i permetien al Guinardó sumar amb facilitat (26 a 31 min 25). Només 3 triples en 2 minuts mantenia la igualtat (35 a 33). Dídac Garcia va ordenar una defensa zonal per mirar d'aturar la sangria, però 2 triples de Marquet, el millor jugador dels locals, va capgirar el marcador (39 a 44 min 20).

A la tornada dels vestidors, un altre cop amb defensa individual, el Montgat B va seguir patint per defensar els atacs del Guinardó, que jugava amb molt de cap i fent els sistemes fins el final. Només la inspiració de Balletbó i algun tir exterior aguantava el partit (55 a 64).

A l'últim quart els barcelonins seguien en velocitat de creuer, però aquest cop si, la zona ben ajustada del Montgat B, vigilant a Marquet, els va permetre iniciar un parcial de 12 a 0 aprofitant la inspiració de Balletbó, Ors i Soriano (75 a 71).

L'esgarrapada va sorprendre al Guinardó, que pensava que ho tenia fet, i tot i que amb un triple des de gairebé 8 metres a falta de 30 segons va tenir la seva opció (78 a 76), els vermells van tenir el cap fred i van segellar el triomf.

El proper partit dels de Dídac Garcia serà diumenge, a les 12:30, al camp de l'Alella, un altre rival directe.