El Santa Coloma no dóna opcions a l’UBSA B (78 a 64)

31
    santako ubsa b.JPG

26/03/2014
    Els colomencs van ser molt superiors i van arribar a guanyar per 27 punts

El Santa Coloma es va endur el derbi comarcal de la 2a Catalana al imposar-se a l'UBSA B per 78 a 64 en un partit que no va tenir res a veure al de la 1a volta.

Amb baixes importants i 3 júniors convocats, els adrianencs no van tenir cap opció al camp del líder. A més, l'estrella adrianenca, Rubén Pérez, va arribar a la mitja part perquè venia del partit del sènior A.

Amb aquest panorama, els de Toni Aragón només van poder aguantar en un primer quart amb molt d'encert (22 a 17). Al 2n, en canvi, el Santa Coloma es va quedar sol en la carrera de triples. Els de Toni Suàrez en van anotar 4 de gairebé seguits -3 de Carlos Sànchez– que van minvar la moral dels visitants.

L'UBSA B va demanar un temps mort, però no va ser capaç de canviar la dinàmica i va marxar 23 avall al descans (51 a 28).

A la represa, després de la bona sortida inicial dels colomencs (57 a 30), la zona dels visitants va travar el partit. Joan Odena aguantava l'UBSA B amb 17 punts en els últims 11 minuts, però el Santa Coloma mai va patir, i entre Sànchez i López van segellar el triomf.

El proper partit del Santa Coloma serà dissabte a les 19:15 a la pista del Martinenc, mentre que l'UBSA B jugarà a casa, també dissabte, a les 17:45 contra el Vedruna Gracia.